Το αγορι που κλωτσαγε
Cheek-bones

Ένα δεκατριάχρονο αγόρι κλωτσάει γουρούνια και μηχανορραφεί προσπαθώντας να κάνει το μεγαλύτερο κακό στην ανθρωπότητα. Η θεατρική ομάδα “Cheek-bones” θα μετατρέψει σε δρώμενο επί σκηνής το βιβλίο του Tom Baker “Το αγόρι που κλώτσαγε γουρούνια”. Η νικήτρια ομάδα του Bob Theater φεστιβάλ, θα σκηνοθετήσει και θα δώσει πνοή σε όλους τους χαρακτήρες του βιβλίου ακροβατώντας ανάμεσα σε γκροτέσκα αισθητική και μαύρο χιούμορ.

Τρεις νέες ηθοποιοί μιμούνται με επιτυχία φωνές, ήχους και κινήσεις που είναι χαρακτηριστικές για τα πρόσωπα που αναπαριστούν επί σκηνής. Η συνεχής εναλλαγή των προσώπων και η γρήγορη εξέλιξη της πλοκής δεν θα σας αφήσουν περιθώριο για να συνειδητοποιήσετε πως περνά ο χρόνος. Εν τέλει, στην παράσταση “Το αγόρι που κλώτσαγε” τα καμώματα του μικρού αγοριού αν δεν σας τρομάξουν το σίγουρο είναι πως θα σας κάνουν να γελάσετε.

''Ένα γκροτέσκο παραμύθι που πραγματεύεται την ακόρεστη φαντασία ενός μοχθηρού 13χρονου αγοριού.Η απέχθειά του για το ανθρώπινο είδος τον οδηγεί σε μια ξέφρενη εκδίκηση,όπου ακόμα και ο θάνατός του τροφοδοτεί τη ματαιοδοξία του.''

    

Συντελεστές

Σκηνοθεσία-Σύλληψη-ερμηνεία : Ομάδα Cheek-bones (Εύη Δόβελου, Ελένη Ευταξοπούλου, Αγγέλικα Σταυροπούλου)
Επιμέλεια κίνησης : Τάσος Καραχάλιος
Σκηνικά : Αλέξανδρος Κουφαδάκης
Κοστούμια: Έλλη Ταβλαρίδου
Μακιγιάζ : Μαρία Ηλιάδου
Φωτισμοί : Βαγγέλης Μούντριχας